ISEC söker Fondadministratör till Fond Back Office!

Fondadministratör till Fond Back Office!

ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 60 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemen Secura administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 400 miljarder.

ISEC fortsätter att växa kraftigt och söker nu ytterligare drivna medarbetare till Fond Back Office!

Som fondadministratör på Back Office arbetar man med såväl kundsupport mot andelsägarna och fondbolag som systemadministration. Rollen är administrativ och kräver att man är noggrann och uppmärksam mot avvikelser. All registrering i Secura Fund, betalningar i banken och kundupplägg valideras av en annan medarbetare på Fond Back Office.

Du Kommer Bland Annat Att

  • Sköta orderhantering
  • Utskick av avräkningsnotor och saldobesked
  • Cashhantering av flöden i fonderna
  • Kontoavstämningar
  • Kontroll mot penningtvätt och terrorism
  • Registrering av nya kunder
  • Hantering av andelsägarregister
  • Kundsupport
  • Återförsäljarvillkor, återförsäljarrapporter
  • Dokumentationshantering

 

Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att arbeta administrativt och har ett intresse för finansvärlden. Mycket av orderhanteringen kräver i dagsläget manuell hantering och därför genomgår alla transaktioner kontroller. Att vara ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad, strukturerad, lösningsorienterad samt ha kundfokus är en förutsättning för att lösa arbetsuppgifterna.

Rollen innebär kontinuerlig kontakt med kunder och du förväntas representera ISEC på ett föredömligt sätt genom såväl service, kommunikation och dokumentation.

Då en del av teamet idag arbetar från vårt kontor i Vilnius är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har studerat ekonomi/finans på eftergymnasial nivå.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du erbjuds arbete i ett företag med spännande framtidsutsikter. Du får möjlighet att i ett nära samarbete med medarbetare och kunder bygga vidare på din kompetens. Du får även möjlighet att påverka din roll på företaget. Arbetsmiljön präglas av engagemang och delaktighet. Vi söker dig som vill arbeta med kreativa lösningar i ett framgångsrik, växande och hållbart företag!

ISEC förväntar sig att samtliga medarbetar agerar utifrån våra värderingar. Att vara Innovative, Secure, Engaged och Competent i sitt arbetssätt mot såväl kollegor som kund är givet. Alla medarbetare ska verka för en god arbetsmiljö där vi är stöttar, hjälper och respekterar varandra. Att vara en god kamrat och kollega är viktigt för vår trivsel och hälsa men det möjliggör även till vidareutveckling och kompetenshöjning hos varje medarbetare.

Välkommen med din ansökan!
Vänligen skicka din ansökan via epost till: career@isec.com och ange referens ”fondadministratör Fond back office”.

Har du frågor kring tjänsten eller om ISEC?
Vänligen kontakta:
Therece Selin, HR Manager, Email: therece.selin@isec.com
Jacob Holmström, Back Office Manager, Email: jacob.holmstrom@isec.com

 

Tillträde: Omgående
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Var finns vi? Mitt i Stockholm City