Medarbetare till vår it-avdelning med kunskap om infrastruktur och nätverk

ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 60 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemen Secura administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 400 miljarder.

ISEC fortsätter att växa kraftigt och därför söker vi nu förstärkning till IT avdelningen som idag består av 3 heltidsanställda.

Jobbet

Som IT-medarbetare kommer du att arbeta med förändringsarbeten i företagets infrastruktur, inklusive installation av nya virtuella servrar och databaser, konfigureringsarbeten i våra LAN, brandväggar m.m. Dessutom kommer du att ha direktkontakt med våra kunder och hjälpa till med IT support och driftövervakning.

ISEC har idag ca 150 virtuella servrar fördelade på två driftcentraler och vi har 80 interna användare och ett ännu större antal användare hos våra kunder. Verksamheten expanderar kontinuerligt och det finns god chans att lära sig mycket inom olika delar av IT-verksamheten.

Vem är du?

Vi ser att du som söker tjänsten har en utbildning inom IT med nätverksinriktning på eftergymnasial nivå. Vi tror att du har bakgrund inom ett supportinriktat arbete sedan tidigare.
Du bör ha praktisk kunskap och erfarenhet om nätverk där du har konfigurerat nätverksswitchar och brandväggar.

Du bör även ha erfarenhet av att konfigurera och driftsätta Windows Server 2008 eller 2012 då stora delar av vår infrastruktur bygger på Windows Server. Har du även erfarenhet från Linux baserade serversystem är det ett plus.
Det är meriterande om du har arbetat med konfigurering och underhåll av Office365 samt Microsoft Exchange inklusive Outlook klienter.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel och lösningsorienterad. Du är även initiativrik och drivande i ditt arbete. För att passa i rollen som IT-medarbetare är det viktigt att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du erbjuds arbete i ett företag med spännande framtidsutsikter. Du får möjlighet att i ett nära samarbete med medarbetare och kunder bygga vidare på din kompetens. Arbetsmiljön präglas av engagemang och delaktighet. Vi söker dig som vill arbeta med kreativa lösningar i ett framgångsrikt och växande företag!

ISEC förväntar sig att samtliga medarbetar agerar utifrån våra värderingar. Att vara Innovative, Secure, Engaged och Competent i sitt arbetssätt mot såväl kollegor som kund är givet. Alla medarbetare ska verka för en god arbetsmiljö där vi stöttar, hjälper och respekterar varandra. Att vara en god kamrat och kollega är viktigt för vår trivsel och hälsa men det möjliggör även till vidareutveckling och kompetenshöjning hos varje medarbetare.

Ansök

Vänligen skicka din ansökan via epost till: career@isec.com och ange referens ”IT-medarbetare”.

Har du frågor kring tjänsten eller om ISEC?
Vänligen kontakta:
Harald Ekedahl, IT manager, harald.ekedahl@isec.com
eller
Therece Selin, HR Manager, therece.selin@isec.com

Tillträde: Snarast möjligt.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Var finns vi? Mitt i Stockholm City